Nieuws
Nieuw bij de bakkerijschool Ter Groene Poorte: Het Broodje van de Maand!
Bij de bakkerijschool Ter Groene Poorte werken we nauw samen met de collega’s van de hotelschool om elke maand een uniek broodje te ontwikkelen dat perfect past bij hun culinaire thema’s. Deze maand presenteren we vol trots ons – do...
Onze winkels en restaurants openen in de week van 9 september!
Goed nieuws voor wie wil smullen van al het lekkers wat Ter Groene Poorte te bieden heeft.In de week van 9 september openen Bistro Ter Groene Poorte en Restaurant Casserole opnieuw de deuren voor het publiek. Klik hier om het menu voor de Bistr...
Specialisatiejaren Ter Groene Poorte krijgen totale make-over
Op maandag 2 september start het nieuwe schooljaar ook in Ter Groene Poorte. Nieuwe, ambitieuze foodies stomen zich klaar, maar het voorbije schooljaar werd achter de schermen alvast hard gewerkt aan een vernieuwende, creatieve en innovatieve invulli...
Praktische informatie over de start van het schooljaar 2024-2025
Straks een nieuwe leerling? Bekijk hier alle praktische informatie om zorgeloos te starten op maandag 2 september. Kom je in september naar Ter Groene Poorte? Heel fijn is dat. Allicht ben je benieuwd hoe de eerste schooldag van start zal gaan.&...
Alumni in the picture: Marieke Moyaert (Schatteman)
In de bossen van Hertsberge, op een steenworp van Oostkamp vinden we Restaurant Schatteman van Marieke Moyaert en Gregory Schatteman. Een topzaak, met topgastronomie en een topgastvrouw die ons hartelijk welkom heet in de zaak. Marieke is oud-leerlin...
Alumni in the picture: Sander Wieland (Barristo)
“We verwelkomen elke klant met een brede glimlach”Sander Wieland begon zijn opleiding aan Ter Groene Poorte met een specialisatie in bakkerij, gevolgd door een jaar als meesterpatissier. Metee na zijn studies begon hij kleinschalig: hij maakte taarte...