Nieuws

Food Academy organiseert Masterclass Fermentatie op 21 mei 2025
Food Academy Ter Groene Poorte organiseert op 21 mei 2025 een unieke masterclass rond fermentatie. Fermentatie is een krachtige manier om zowel onze gezondheid als onze relatie met lokaal, seizoensgebonden voedsel te ver...

7 Chef! en 7Sommelier gaat over de grens in pop-up resto Blackboxx (volzet)
Hotelschool Ter Groene Poorte presenteert een unieke culinaire pop-up, ontwikkeld door de talenten van de richtingen 7Chef! en 7Sommelier. Hier komen gastronomie en reisbeleving samen in een sfeervolle luchtvaart-ervaring met ee...

Hoe kan je aanmelden voor het schooljaar 2025-2026?
Start je graag in september 2025 op Ter Groene Poorte?Fantastisch! Zo pakken we het alvast aan om je aan te melden voor volgend schooljaar. 1ste jaar (1A en 1B) → vanaf 31 maart 2025 om 10 uurWie instapt in het eerste jaar, moet zich registreren via ...

Ter Groene Poorte vernieuwt zevende leerjaren volledig!
Met de start van het schooljaar 2025-2026 krijgen de zevende leerjaren (specialisaties) van Ter Groene Poorte een inhoudelijke facelift waardoor onze studenten sterker dan ooit naar het werkveld kunnen. Wie specialiseert, investeert in zichzelf en ti...

Infoavond (vernieuwde) specialisatiejaren op woensdag 12 maart 2025
Specialiseren is echt een must geworden. Je verdiept je binnen een bepaalt facet van één van onze opleidingen en je wordt sterker in ambacht, inzicht en vakmanschap. Binnen de specialisatiejaren ligt de focus vooral op doen, doen én doen. Practise ma...

Thijs Meliefste (*) kookt in Casserole op 18 maart (VOLZET)
Op dinsdag 18 maart komt de Zeeuwse sterrenchef Thijs Meliefste en zijn sommelier Floris Altink naar de Casserole voor een heerlijke avond. Restaurant Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met uitzicht over het Veerse Meer. Het r...