Nieuws
Topgastronomie met bier! 7CHEF!@Ottentic
Onze studenten van 7CHEF! pakken uit met een pop-up kookevent in de binnenstad. Van 3 december tot en met 11 december palmen ze restaurant Ottentic in en verrassen ze met eigentijdse gerechtjes in combinatie met uitzonderlijke bieren. Ottentic Pop-up...
Infonamiddagen eerste graad op 22 en 29 januari 2025!
Op woensdag 22 en 29 januari 2025 houden we een eerste infomiddag voor kandidaat leerlingen die volgend jaar eventueel willen starten aan Ter Groene Poorte. De directie geeft tekst en uitleg bij het eerste schooljaar bij ons. Ook het internaat komt a...
Schakeldagen kerstvakantie / Online aanmelden
Wil je nog dit jaar overstappen naar Ter Groene Poorte en je droom als bakker-patissier, slager-traiteur of topchef vormgeven? Neem dan contact op met de school op het nummer 050 40 30 20 en we regelen meteen een afspraak. Tijdens de kerstvakantie is...
Alumni in the picture: Sam Vancoppenolle
“Biologisch rundsvlees en nachtverse vis” Wie in Oostende lekker wil tafelen, kan zeker terecht in één van de zaken van Sam Vancompenolle. Sam studeerde zeven jaar aan Ter Groene Poorte en begon jong als ondernemer. Amper de twintig voorbij opende hi...
Hotelschool werkt samen met Humus x Hortense
Op dinsdag 22 oktober opent Restaurant Casserole ’s avonds de deuren voor een samenwerking met Humus x Hortense, het eerste plantaardige restaurant dat een Michelinster mocht ontvangen. 7CHEF en 7Sommelier verzorgen de avond. Wat je mag v...
20ste editie Beste Belgische Wijn bijzonder succesvol
De Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS) organiseerde de 20ste jubileumeditie van de Wedstrijd Beste Belgische Wijn op woensdag 18 september 2024 opnieuw bij Hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. De inschrijvingen werden afgesloten me...