Nieuws
Alumni in the picture: Julie Houthave (Botanic Sanctuary)
“Van postsecundaire leerling tot chef-patisserie in Zilte (***)” Julie Houthave. Het bewijs dat je met passie en gedrevenheid snel kan uitgroeien tot een topper in je vak. Amper vijf jaar geleden studeerde Julie af na een postsecundaire opleiding. Ju...
Alumni in the picture: Florian Heyerick (BAR FLO)
“De titel van beste Junior Commis Sommelier van België opende heel wat deuren” Jong en ondernemend. Ook dat is Ter Groene Poorte. Wie even tot rust wil komen, kan sinds kort terecht in BAR FLO in Deinze, een hippe (lounge) bar waar je Florian Heyeric...
Alumni in the picture: Jeroen Borglevens (Robuusk)
De zeven levens van Jeroen Borglevens “Ik ga resoluut voor een mindbreak op het bord”Topchef! Cateraar! Chef aan huis! Oud-leerling!Afgestudeerd als bakker-patissier, maar via sterrenzaken als Sans Cravate en The Jane uiteindelijk zijn zaak gestart o...
Thomas en Wout winnaars van 1ste George Boute Junior wedstrijd
Op zaterdag 23 maart 2024 werd de George Boute Junior wedstrijd gehouden, een prestigieuze competitie exclusief voor 7de jaars en pas afgestudeerden van Ter Groene Poorte. Dit jaar stond de wedstrijd in het teken van creativiteit en vakmanschap, waar...
Opleidingen in de voeding zijn broodnodig voor de toekomst
Nieuwe lichting ‘foodies’Ter Groene Poorte in Brugge is een toonaangevende voedingsschool die competenties als vakbekwaamheid en productkennis koppelt aan gedrevenheid, passie en creativiteit. Hier leert ons land wat lekker is vertaalt de v...
Week van de Cake. Proef onze ‘gateau de voyage’
Vanaf 16 oktober is het ‘de week van de cake’ en dit gaat in Ter Groene Poorte niet onopgemerkt voorbij. In onze bakkerijwinkel kan je een “Gateau de Voyage” verkrijgen, dat is een houdbare taart. De bedoeling is dat het voor minstens ac...