Skip to content

Gastchef Bart Praet kookt op 14 oktober in de Casserole

Gepubliceerd op 22 september 2025

Op 14 oktober kookt het 7de leerjaar Kok – onze specialisatie tot topchef – een eerste avond in de Casserole. Gastchef is Bart Praet.

Bart volgde zijn opleiding in Ter Groene Poorte, deed stage in Oud-Sluis van Sergio Herman en was later kok bij Kobe Desramaults en Hertog Jan. Nu heeft hij zijn zaak Drie Koningen in Beauvoorde. 

Het menu kost 89 (inclusief dranken, exclusief aperitief). 

Klik hier alvast om te reserveren.

Je kiest de datum van 14 oktober en je selecteert ‘diner’. 


Wat mag je verwachten? 

Pani puri – tartaar van bavette rund, salsificcia, chutney van venkel
*
Mossel tom kha kai
*
Pompoensoep – ajo blanco, amandelcracker
*
Ceviche van heilbot – avocado en passievrucht
*
Pieterman – spitskool, prei, beurre blanc
*
Hoevekip farci – gegrild op de mibrasa, bospaddenstoelen, wortel, spruitjes, bloemkool, kroketjes met spek, jus van kip
*
Bombe aux chocolat – ananas, yuzu, earl grey
*
Madeleines – roché en marshmallow

Smakelijk!