Skip to content

Thijs Meliefste (*) kookt in Casserole op 18 maart (VOLZET)

Gepubliceerd op 20 februari 2025

Op dinsdag 18 maart komt de Zeeuwse sterrenchef Thijs Meliefste en zijn sommelier Floris Altink naar de Casserole voor een heerlijke avond. Restaurant Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met uitzicht over het Veerse Meer. Het restaurant wordt geleid door chef Thijs Meliefste en zijn team, die zich richten op gerechten met lokale vis, schaal- en schelpdieren. Het restaurant heeft één Michelinster en een score van 17.5/20 in GaultMillau. Thijs zal samen met de leerlingen van het specialisatiejaar CHEF! en Sommelier onderstaand menu bereiden en serveren met passende dranken. 
Ontvangst: 18.30 uur.
Prijs: 89 euro per persoon (all-in)

 

KLIK HIER ALVAST OM TE RESERVEREN VOOR HET DINER
(die middag is er geen service in de Casserole, enkel ’s avonds)

 

Brokkel x.o. | piccalilly 

Dashi meringue | aardpeer | cashewnoot

Schapenkaas uit Veere 

Gerookte paling | rode biet 

 

Coquille | pompoen | lavas 

 

Irish mor oester | vin jaune | prei 

 

Kamper lam | doperwt | scheermes

 

Honing van Poppendamme | witte chocolade

 

Mignardises