Thijs Meliefste (*) kookt in Casserole op 18 maart (VOLZET)
Gepubliceerd op 20 februari 2025
Op dinsdag 18 maart komt de Zeeuwse sterrenchef Thijs Meliefste en zijn sommelier Floris Altink naar de Casserole voor een heerlijke avond. Restaurant Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met uitzicht over het Veerse Meer. Het restaurant wordt geleid door chef Thijs Meliefste en zijn team, die zich richten op gerechten met lokale vis, schaal- en schelpdieren. Het restaurant heeft één Michelinster en een score van 17.5/20 in GaultMillau. Thijs zal samen met de leerlingen van het specialisatiejaar CHEF! en Sommelier onderstaand menu bereiden en serveren met passende dranken.
Ontvangst: 18.30 uur.
Prijs: 89 euro per persoon (all-in)
KLIK HIER ALVAST OM TE RESERVEREN VOOR HET DINER
(die middag is er geen service in de Casserole, enkel ’s avonds)
Brokkel x.o. | piccalilly
Dashi meringue | aardpeer | cashewnoot
Schapenkaas uit Veere
Gerookte paling | rode biet
Coquille | pompoen | lavas
Irish mor oester | vin jaune | prei
Kamper lam | doperwt | scheermes
Honing van Poppendamme | witte chocolade
Mignardises



