1ste jaar
A-stroom
B-stroom
2de jaar
Bakkerijschool
3° en 4° jaar Bakkerij (TSO)
3° en 4° jaar Bakkerij (BSO)
Slagerijschool
3° en 4° jaar Slagerij (TSO)
3° en 4° jaar Slagerij (BSO)
Hotelschool
3° en 4° jaar Hotel (TSO)
3° en 4° jaar Hotel (BSO)
5° en 6° jaar Bakkerij (TSO)
5° en 6° jaar Bakkerij (BSO)
5° en 6° jaar Slagerij (TSO)
5° en 6° jaar Slagerij (BSO)
5° en 6° jaar Hotel (TSO)
5° en 6° jaar Hotel (BSO)
Post-secundaire opleidingen
Kok (Chef!)
Maître – Sommelier
Chocolatier
Proces- en kwaliteitsverantwoordelijke (banket)bakkerij (onder voorbehoud)
Culinair Traiteur Slagerij
Slager Charcutier
Chef de partie: groenten fruit en kruiden
Chef de partie: brood banket en desserts