1ste jaar
A-stroom
B-stroom (volzet)
2de jaar
B-stroom (nog enkele plaatsen)
Bakkerijschool
3° en 4° jaar Bakkerij (TSO)
3° en 4° jaar Bakkerij (BSO)
Slagerijschool
3° en 4° jaar Slagerij (TSO)
3° en 4° jaar Slagerij (BSO)
Hotelschool
3° en 4° jaar Hotel (TSO)
3° en 4° jaar Hotel (BSO)
5° en 6° jaar Bakkerij (TSO)
5° en 6° jaar Bakkerij (BSO)
5° en 6° jaar Slagerij (TSO)
5° en 6° jaar Slagerij (BSO)
5° en 6° jaar Hotel (TSO)
5° en 6° jaar Hotel (BSO)
Post-secundaire opleidingen
Kok (Chef!)
Maître – Sommelier
Chocolatier
Proces- en kwaliteitsverantwoordelijke bakkerij (optie brood wachtlijst)
Proces- en kwaliteitsverantwoordelijke bakkerij (optie banket)
Culinair Traiteur Slagerij (wachtlijst)
Slager Charcutier (wachtlijst)