Skip to content

Casserole

 

In de sfeer van een authentieke 18de -eeuwse boerderij laten de leerlingen van het 6de en 7de jaar gasten kennismaken met hun culinaire talenten. Wat kun je verwachten? Een warme ontvangst, een stijlvolle bediening en een verfijnde gastronomische keuken met smaken van over de hele wereld.

 

Tijdens het schooljaar 2024-2025 geniet je voor slechts 69 euro van een heerlijk menu, inclusief zorgvuldig geselecteerde dranken. Elke dinsdag bieden we een exclusief menu aan voor 79 euro dat door de leerlingen van de 7de specialisatiejaar werd bereid.

 

We vragen je vriendelijk om tijdig te annuleren. Als je op de dag zelf annuleert, moeten we helaas 50% van de kosten in rekening brengen.

Menu

VANAF 6 JANUARI – 17 JANUARI
(Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag)

Hapjes van de chef

Knolselder – hazelnoot – citrus olie

Gebakken Heek  – Garnaalsaus – gekonfijte venkel – spinazie – lavaspoeder

Varkenswangen – jonge wortel – groene kool – aardpeer – saus van St Bernadus – mosterd

Appel – karamel-ijs – calvados – zoethout

 

(Op dinsdag door specialisatiejaar 7CHEF)

 

Hapjes

Chawanmushi en zeeuwse kokkels
Mossel – anijs

Scheermessen – venkel – groene appel
Oester – dashi – zeewier

 

Tussengerechten

Noorzeekrab – knolselder – tuinkers

Coquille – aardappel – groene kool – lardo – kalfsjus

 

Hoofdgerecht

Kabeljauw – bloemkool – polenta – jus garnaal

 

Nagerecht

Dessert “Sneeuw”

 

Koffiegarnituur