Casserole
In de sfeer van een authentieke 18de -eeuwse boerderij laten de leerlingen van het 6de en 7de jaar gasten kennismaken met hun culinaire talenten. Wat kun je verwachten? Een warme ontvangst, een stijlvolle bediening en een verfijnde gastronomische keuken met smaken van over de hele wereld.
Tijdens het schooljaar 2024-2025 geniet je voor slechts 69 euro van een heerlijk menu, inclusief zorgvuldig geselecteerde dranken. Elke dinsdag bieden we een exclusief menu aan voor 79 euro dat door de leerlingen van de 7de specialisatiejaar werd bereid.
We vragen je vriendelijk om tijdig te annuleren. Als je op de dag zelf annuleert, moeten we helaas 50% van de kosten in rekening brengen.
Menu
VANAF 18 NOVEMBER 2024
(Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag)
Hapjes van de chef
–
Makreel – romanesco – gasapacho
–
Coquille – butternut – hoorn des overvloed
–
Hertenkalf – grand veneur – spruitjes – stekelzwam – bloedworst
–
Banaan – speculoos – creme chibouste – karamel
(Op dinsdag door specialisatiejaar 7CHEF)
Hapjes
Bitterbal pulled meat – gebrande uienmayo
Consommé wild gevogelte – warmoes
Wortel – boekweit – zoet/zuur
Gerookte paling – gado gado – hoorn des overvloeds
Tussengerechten
Wildpaté – rode ui – “huisgemaakte” pickles – kweepeer
Ravioli – wilde paddenstoelen – jus cecina – aardpeer
Hoofdgerecht
Twee bereidingen van polderhaas – civet Royale – aardappelen – rode kool – pastinaak
Nagerecht
Kervelwortel – chocolade – bier
Koffiegarnituur