×
Voeding voor het leven

Excelleren in je vak is het ultieme doel van iedereen die bij ons een opleiding volgt. Dit door te groeien in samenwerking. Te ontwikkelen in vakmanschap.

Vakmanschap, passie & beroepsfierheid

Met zin voor ondernemerschap groei je uit tot een kei in je
vakgebied. Passie is je drive. Dat geven we onze leerlingen iedere dag mee.

Als toonaangevende voedingsschool in Brugge investeren wij in toekomstige gastronomen en voedingsspecialisten. Of je nu studeert voor bakker, slager, kok, patissier, voedingstechnoloog of grootkeukenkok: je opleiding aan Ter Groene Poorte vormt je tot een vakman die een open kijk heeft op nieuwe technieken en maatschappelijke trends.

Ter Groene Poorte vormt al decennia het kloppend hart op gebied van
opleidingen binnen de voeding
. Een school waar je met anderen samenwerkt in een uitstekende infrastructuur. Waar hygiëne, productkennis en vakmanschap de rode draad vormen. Ons onderwijsteam geeft iedere dag kennis en expertise door aan de jongere generatie.

De kruisbestuiving tussen de verschillende opleidingen zorgt voor een unieke sfeer en ontwikkeling, die je enkel bij Ter Groene Poorte vindt. Van startende leerlingen in de eerste graad tot mature jongeren na één of meerdere specialisatiejaren: we zorgen ervoor dat je met creativiteit,
vakkennis en passie
gevormd wordt tot een persoonlijkheid die als vakman én als mens goed in het leven staat.