Ter Groene Poorte
Onze school
Voeding voor het leven
"Excelleren in je vak is het ultieme doel van iedereen die bij ons een opleiding volgt. Dit door te groeien in samenwerking. Te ontwikkelen in vakmanschap."
Ter Groene Poorte
Vakmanschap, passie & beroepsfierheid
Met zin voor ondernemerschap groei je uit tot een kei in je
vakgebied. Passie is je drive. Dat geven we onze leerlingen iedere dag mee.
Als toonaangevende voedingsschool in Brugge investeren wij in toekomstige gastronomen en voedingsspecialisten. Of je nu studeert voor bakker, slager, kok, patissier, voedingstechnoloog of grootkeukenkok: je opleiding aan Ter Groene Poorte vormt je tot een vakman die een open kijk heeft op nieuwe technieken en maatschappelijke trends.
Ter Groene Poorte vormt al decennia het kloppend hart op gebied van opleidingen binnen de voeding. Een school waar je met anderen samenwerkt in een uitstekende infrastructuur. Waar hygiëne, productkennis en vakmanschap de rode draad vormen. Ons onderwijsteam geeft iedere dag kennis en expertise door aan de jongere generatie.
De kruisbestuiving tussen de verschillende opleidingen zorgt voor een unieke sfeer en ontwikkeling, die je enkel bij Ter Groene Poorte vindt. Van startende leerlingen in de eerste graad tot mature jongeren na één of meerdere specialisatiejaren: we zorgen ervoor dat je met creativiteit, vakkennis en passie gevormd wordt tot een persoonlijkheid die als vakman én als mens goed in het leven staat.
Altijd welkom bij onze medewerkers
DIRECTIE
Iris Cornette
Algemeen directeur
Christine Dhondt
Directeur pedagogie
LEERLINGENBEGELEIDING
Griet Wastijn
Leerlingenbegeleiding 1ste graad
Tine Rabau
Leerlingenbegeleiding 2de graad
Lore Deweerdt
Leerlingenbegeleiding 3de graad
INTERNAAT
Janne Snoeck
Verantwoordelijke internaat
Lynn Raes & Sophie Tournoy
Internaatbeheerders
ADVISEURS
Geert Jonckheere
Technisch adviseur Bakkerij
Carl Delaey & Fabienne Dekersgieter
Technisch adviseurs Hotelschool
Ronny De Keyser
Technisch adviseur Slagerijschool