Skip to content

TGP RESTAURANTS

Welkom

_DSC3616

BISTRO

Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.

Tijdens het schooljaar 2024-2025 opent de Bistro opnieuw de deuren op maandag 9 september. Er kan nu alvast gereserveerd worden. Een menu kost 54 euro inclusief aangepaste dranken. Op maandag is steeds een andere menu dan op andere weekdagen.
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 40
 
MENU NOVEMBER 2024

Op maandag
° Hapjes van de chef

° Bisque van garnalen met kruidenroom

° Eendenborst - kruidensaus - lenteui - polenta - wilde champignon - knolselder

° Mandarijn – Grond Cru Chocolade – Koffie krokant


Van dinsdag tot vrijdag

Hapjes van de chef

Vis van de dag met een mosterdsausje en rolletje van warmoes chips van bataat.

Trio van varken, spruitjes, witte kool, rode biet en gele raapjes, micro salade, bruine jus en gebakken champignon krieltjes.

Meringue met vanille-ijs, zoutkoekje en warme
chocoladesaus

 
 
_DSC3430

CASSEROLE

In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken op topniveau.

Tijdens het schooljaar 2024-2025 opent restaurant Casserole opnieuw de deuren op maandag 9 september. Er kan nu gereserveerd worden. Een menu kost 69 euro inclusief aangepaste dranken. Op dinsdag kost het menu 79 euro (7CHEF). 
 
We vragen de klanten ook vriendelijk om niet de laatste dag te annuleren, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

TEL: 050 40 30 30

MENU TOT 18 NOVEMBER

Gastronomische hapjes van de chef
-
Eendenlever - gele biet - rode ajuin
-
Zeebarbeel - knolselder - prei - sinaasappel - olijfolie
-
Fazant - fine champagne - zoete aardappel - witlof
-
Mango - Yuzu - witte chocolade


MENU VANAF 18 NOVEMBER 2024

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Hapjes van de chef
-
Makreel - romanesco - gasapacho
-
Coquille - butternut - hoorn des overvloed
-
Hertenkalf - grand veneur - spruitjes - stekelzwam - bloedworst
-
Banaan - speculoos - creme chibouste - karamel

Op dinsdag (7CHEF)
Hapjes
Bitterbal pulled meat – gebrande uienmayo
Consommé wild gevogelte - warmoes
Wortel – boekweit – zoet/zuur
Gerookte paling – gado gado – hoorn des overvloeds
 
Tussengerechten
Wildpaté – rode ui – "huisgemaakte" pickles - kweepeer

Ravioli – wilde paddenstoelen – jus cecina - aardpeer
 
Hoofdgerecht
Twee bereidingen van polderhaas – civet Royale – aardappelen – rode kool - pastinaak
 
Nagerecht
Kervelwortel – chocolade - bier
 
Koffiegarnituur
 
_DSC3576

FORNUIS

Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.

Week van 18 november 2024

Maandag 18 november 2024
Gyros met manestra
avond: gehaktbroodje

Dinsdag 19 november 2024
Fishstick met tartaar en pompoenstoemp
avond: belegde broodjes

Woensdag 20 november 2024
Casselrib met veenbessen en krielaardappelen
avond: lasagne

Donderdag 21 november 2024
Kalkoenspies met zoetzure saus en rijst
avond: pistolets

Vrijdag 22 november
 2024
Varkensribbetjes met aardappel in de schil