TGP RESTAURANTS
Welkom
BISTRO
Bistro Ter Groene Poorte staat voor een combinatie van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer met een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding. De leerlingen van het 5de jaar ontvangen je met plezier. In een levensechte omgeving laten ze je genieten van hun kunnen. Ontdek het weekmenu en maak je reservering.
TEL: 050 40 30 40
Op maandag
° Hapjes van de chef
° Bisque van garnalen met kruidenroom
° Eendenborst - kruidensaus - lenteui - polenta - wilde champignon - knolselder
° Mandarijn – Grond Cru Chocolade – Koffie krokant
Hapjes van de chef
Vis van de dag met een mosterdsausje en rolletje van warmoes chips van bataat.
Trio van varken, spruitjes, witte kool, rode biet en gele raapjes, micro salade, bruine jus en gebakken champignon krieltjes.
Meringue met vanille-ijs, zoutkoekje en warme
chocoladesaus
CASSEROLE
In het kader van een 18de-eeuwse authentieke boerderij tonen de leerlingen van het zesde en zevende jaar Hotelschool wat ze kunnen. Wat mag je verwachten? Een hartelijke ontvangst, stijlvolle bediening en een verfijnde en gastronomische wereldkeuken op topniveau.
TEL: 050 40 30 30
MENU TOT 18 NOVEMBER
-
Eendenlever - gele biet - rode ajuin
-
Zeebarbeel - knolselder - prei - sinaasappel - olijfolie
-
Fazant - fine champagne - zoete aardappel - witlof
Mango - Yuzu - witte chocolade
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Hapjes van de chef
-
Makreel - romanesco - gasapacho
-
Coquille - butternut - hoorn des overvloed
-
Hertenkalf - grand veneur - spruitjes - stekelzwam - bloedworst
Banaan - speculoos - creme chibouste - karamel
Consommé wild gevogelte - warmoes
Gerookte paling – gado gado – hoorn des overvloeds
Ravioli – wilde paddenstoelen – jus cecina - aardpeer
FORNUIS
Het Fornuis ontvangt elke dag ruim 500 leerlingen. De maaltijden worden bereid en geserveerd door onze eigen leerlingen van de afdeling Grootkeuken. Soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden voorzien, net als een gezonde saladbar.
Maandag 18 november 2024
Gyros met manestra
avond: gehaktbroodje
Dinsdag 19 november 2024
Fishstick met tartaar en pompoenstoemp
avond: belegde broodjes
Woensdag 20 november 2024
Casselrib met veenbessen en krielaardappelen
avond: lasagne
Donderdag 21 november 2024
avond: pistolets
Vrijdag 22 november 2024
Varkensribbetjes met aardappel in de schil