×
Daan Vanslembrouck
De Warmste Bakkers tvv Spierziekten Vlaanderen vzw

Wil je een heerijk broodje verkopen ten voordele van, heb je knapperige koekjes in de aanbieding of misschien wel een lekker taartje? Laat het ons weten en registreer je actie tvv Spierziekten Vlaanderen.

 

Met de Bakkerijschool Ter Groene Poorte en hun oud-leerlingenbond IVVOB, Syntra West, Bakkers Vlaanderen, VABA, de Kortrijkse patissierbond, het bakkerijmuseum,… worden de krachten verenigd om een groot aantal bakkers in wording, bakkers en hun klanten te bereiken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Spierziekten Vlaanderen. Dit allemaal onder de noemer van de Warmste Bakkers.

REGISTREER JOUW ACTIE EN MAIL JE INITIATIEF DOOR NAAR warmstebakkers@gmail.com

Mail ons de volgende zaken door en je mag jezelf een warmste bakker noemen:

  • Naam van de zaak:
  • Naam:
  • Voornaam:
  • Adres:
  • Telefoon:
  • Email:
  • Omschrijf kort je actie
Spierziekten Vlaanderen

De vzw Spierziekten Vlaanderen ondersteunt in de eerste plaats mensen met een neuromusculaire aandoening (NMA, of spierziekte). Maar ook hun familieleden, naasten en mensen die professioneel met spierziekten in contact komen behoren tot hun doelgroep. De organisatie komt op voor hun rechten en verdedigt hun belangen, biedt informatie, lotgenotencontact en vorming om patiënten en hun familie zelfstandig en als volwaardige burgers aan de samenleving te laten deelnemen. Dit door 1 gedachte centraal te plaatsen: alle drempels die leiden tot uitsluiting wegwerken. Het is immers vanzelfsprekend dat iedereen, in al zijn verscheidenheid, erbij hoort. De leden vertegenwoordigen samen een 50-tal verschillende diagnoses waarvan sommige slechts zeer zelden voorkomen… Bijzondere aandacht en samenwerking is er met de verschillende neuromusculaire referentiecentra (NMRC’s) en medisch pedagogische instituten (MPI’s) in Vlaanderen waar mensen met een spierziekte terecht kunnen voor diagnose, behandeling en begeleiding.
> Klik hier om meer te weten te komen over Spierziekten Vlaanderen. 

Contact

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, 1 adres: warmstebakkers@gmail.com

Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met jou op.

Met dank aan:

          .     .          .  .