In Breskens, op een boogscheut van onze Noordzee, bevindt zich Restaurant Spetters. Bekroond met een Michelinster runt oud-leerling Laurens Smallegange dit fantastische gastronomische restaurant. Op dinsdag 19 maart komt het team van Spetters, onder leiding van keukenchef Daniel Jansen en zaalmeester Andres Cocquyt, een heerlijk menu presenteren in samenwerking met 7CHEF en 7SOMMELIER.
Het event is volzet, reserveren is niet meer mogelijk.
Wat mag je verwachten?
Amuses
° Gado gado - Trompet de la mort - Zwarte knoflook
° Oude kaas - Pompoen
° Ode aan de garnaalvisser
Voorgerechten
° Komkommer - Zeebaars - Scheermes - Miso
° Eidooier 64 ‘C - Pertuis asperge - Waterkers - Barba di frata - Plankton
Hoofdgerecht
° Rund - Zwezerik - Brioche - Morille - Witte asperge - Gerookte mousseline
Dessert
°Vitamine C-boost - Vanille - Duindoornbes - Wortel - Sinaasappelschil