Skip to content

CHEFS & Sommeliers @ Restaurant Pur Sang Oostkamp

Onze CHEFS en onze sommeliers zijn dit schooljaar aan hun gastronomisch hoogtepunt toe. Eerst de praktische proef en daarna een lange stage in de keuken of de zaal van een toonaangevende stageplaats. Dit schooljaar gaan de praktische proeven niet door in ons restaurant De Casserole, maar wel op locatie. Decor wordt Restaurant Pur Sang in Oostkamp. Nieuw is dat ook externen kunnen inschrijven om te genieten van de talenten van onze onze specialisatiejaren 7CHEF en 7Sommelier.

Deze pop-up cooking gaat door op  woensdag 3 mei (12.00 uur) en donderdag 4 mei (12.00 uur). 2 en 3 mei om 19.00 uur is reeds volzet. 
Deelnemen kost 85 euro per persoon. In ruil krijg je een onvergetelijke ervaring van spijs en drank op het hoogste gastronomische niveau. Na je inschrijving krijg je van ons na de paasvakantie een bevestiging met de betalingsgegevens.
Locatie: Pur Sang (Legeweg 177, 8020 Oostkamp) 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

De menu kan je alvast bekijken onder de foto hieronder. 

Hapjes


Nigiri Wagyu 

Buikspek & zoete aardappel

Makreel & daikon

Voorgerecht

Radijs, koolrabi, komkommer, basilicum & Oost-Indische kers 

Zeebarbeel, venkel & lamsoor

Hoofdgerecht

Hoevekip, morieljes, asperges & geboterde groentenbouillon

Dessert

Pink rabarber!

Rijstpap & witte chocolade 

Versnaperingen bij de koffie

Madeleine

Meringue Moijto

Kokos, chocolade & framboos

Honing truffel

Mousse Ivoire

 

Leave a Comment