Onze CHEFS en onze sommeliers zijn dit schooljaar aan hun gastronomisch hoogtepunt toe. Eerst de praktische proef en daarna een lange stage in de keuken of de zaal van een toonaangevende stageplaats. Dit schooljaar gaan de praktische proeven niet door in ons restaurant De Casserole, maar wel op locatie. Decor wordt Restaurant Pur Sang in Oostkamp. Nieuw is dat ook externen kunnen inschrijven om te genieten van de talenten van onze onze specialisatiejaren 7CHEF en 7Sommelier.
Deze pop-up cooking gaat door op woensdag 3 mei (12.00 uur) en donderdag 4 mei (12.00 uur). 2 en 3 mei om 19.00 uur is reeds volzet.
Deelnemen kost 85 euro per persoon. In ruil krijg je een onvergetelijke ervaring van spijs en drank op het hoogste gastronomische niveau. Na je inschrijving krijg je van ons na de paasvakantie een bevestiging met de betalingsgegevens.
Locatie: Pur Sang (Legeweg 177, 8020 Oostkamp)
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
De menu kan je alvast bekijken onder de foto hieronder.
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
De menu kan je alvast bekijken onder de foto hieronder.