×
Daan Vanslembrouck
21 May 2020
Keurslager Claude & Isabelle (Aarsele & Meulebeke)

In deze rubriek plaatsen we geregeld een oud-leerling in de kijker. Vandaag: Keurslager Claude & Isabelle (Aarsele & Meulebeke)

Oud-leerling in the picture
#Slagerij

"Echte ambacht is onze specialiteit"

Naam: Isabelle Taveire
Afgestudeerd: 1994 – Patisserie

#Mijnzaak
“Samen met mijn man hebben we twee Keurslagers, eentje in Aarsele en eentje in Meulebeke, respectievelijk Keurslager Claude & Isabelle en La Vache.”

#Mijnspecialiteit
“Onze specialiteit is nog de echte ambacht. Zelf uitbenen en versnijden van vers vlees. Daarnaast maken wij al onze charcuterie zelf, behalve de salami’s. Als ik dan toch een specialiteit naar voor mag schuiven: onze droge worsten en onze gedroogde hammen.”

#corona
“Tijdens de corona merken we dat mensen weer meer zelf koken. Klassieke producten als gehakt, worst, hamburgers en een malse biefstuk doen het erg goed.”

#TerGroenePoorte
“Heel fijne tijd. Zo goed zelfs dat één van mijn zonen nu in het vijfde jaar bakkerij zit (lacht)”