×
Daan Vanslembrouck
13 May 2020
Bakkerij Anke de Koning en Jarryd Dhaene

In deze rubriek plaatsen we geregeld een oud-leerling in de kijker. Alle afdelingen komen aan bod. We starten met een koppel uit onze Bakkerijschool. – Maldegem & Knesselaere

Oud-leerling in the picture
#Bakkerij

"Elkaar leren kennen op Ter Groene Poorte"

#mijnzaak
“We hebben ondertussen twee bakkerijen. Eentje in Knesselare en eentje in Maldegem. Die in Maldegem namen we vorig jaar over van Bakkerij Dhondt. Er was ruimte voor een goede bakkerij en we namen zelfs het heerlijke recept van truffels en slagroom over van de vorige bakker Hendrik Dhondt.”

 

#mijnspecialiteit:
“We zijn gekend om onze botermalse sandwichen en onze truffels, een gebakje met slagroom en krokante chocolade. Het is een beetje onze signatuur geworden. Mensen nemen het vaak als extraatje mee als ze brood komen halen.”

 

#corona:
“Onze twee winkels zijn volle bak blijven draaien. Meer nog, we hebben elke dag aangeboden om te leveren aan huis. Een extra service in deze moeilijke tijd.”

 

#mijnambitie:
“Onze tweede zaak is nog maar net geopend. Wij willen deze laten uitbloeien tot een topzaak. Tijd en energie steken om steeds beter te worden en de klanten topkwaliteit te leveren.”

 

#mijnTerGroenePoorte:
“In Ter Groene Poorte hebben wij alle basis meegekregen om in de bakkerswereld te stappen. Een uitstekende opleiding met een warm hart. En door de school hebben we elkaar ook leren kennen. Een geluk dat we dus op Ter Groene Poorte zaten!”

Brood- en Banketbakkerij A&J, Nieuwstraat 21, Maldegem
www.bakkerij-aj.be.