×
Daan Vanslembrouck
23 June 2020
Grill-Restaurant Den Dorsvlegel

In deze rubriek plaatsen we geregeld een oud-leerling in de kijker. Vandaag: Mathias Bogaerts (Grill-Restaurant Den Dorsvlegel)

Oud-leerling in the picture:
Mathias Bogaerts

"Zolang mijn klanten terug komen en tevreden zijn ben ik een gelukkig man!"

Naam: Matthias Bogaert
Afgestudeerd in 2015

#Mijn zaak
“Al meer dan 20 jaar genesteld in het pittoreske dorp Nieuwkerken-Waas. Een “No Nonsense” keuken met kwaliteitsvlees in de hoofdrol. Wekelijks hebben wij tot 12 soorten rundsvlees die wij vakkundig in onze rijpingskast afrijpen. Van Spaanse Casina rund uit Asturië tot Japanse Wagyu uit Kagoshima, maar een heerlijk krokant gebakken kalfshersentje mag er ook niet aan ontbreken!”

#Mijn Specialiteit
“Samen met top leveranciers en kwekers over heel Europa zoeken wij naar het beste op de markt. Ook zit het element “Nose to tail cooking” en “Farm to table” verwerkt in ons concept, waarbij we de klanten laten kennismaken met de “mindere” delen van het dier.”

#Corona
“Wij zijn vanaf de eerste week na de verplichte sluiting begonnen met Take-away. Omdat wij het concept Vlees restaurant hanteren verkopen wij momenteel BBQ boxen en organiseren wij eind mei een Taco drive thru!”

#Mijnambitie
“Zolang mijn klanten terug komen en tevreden zijn ben ik een gelukkig man!”

#Mijntergroenepoorte
“De beste tijd van mijn leven! Vooral de lessen van DE meester patissier du monde en levende legende Bart Ardijns.”