×
Daan Vanslembrouck
7 January 2020
We serveren onze infomomenten voor 2020

In 2020 stomen we opnieuw heel wat nuttige infomomenten klaar. We zetten ze graag even op een rijtje.

Een school kiezen voor je kind omvat veel meer dan een televisie kopen. Het totaalbeeld moet kloppen. De opleiding moet aanspreken, het gevoel moet juist zitten én een warme sfeer moet ervoor zorgen dat zowel kinderen als ouders comfortabel zijn met de studiekeuze. Benieuwd wat wij te bieden hebben?

 

Wij serveren op maat

Kom even kijken bij ons en ervaar hoe wij een algemene, brede opleiding binnen de voeding combineren met studiebegeleiding, maatschappelijke trends en een strak uitgeschreven pedagogische aanpak. We voorzien verschillende infomomenten per graad en dan is er natuurlijk op 22 maart 2020 onze jaarlijkse opendeurdag.

Woensdag 22 januari 2020 – Infoavond kandidaat leerlingen eerste graad
Zit je momenteel in het vijfde of het zesde leerjaar en wacht volgend schooljaar de sprong naar het middelbaar? Spring even binnen en kijk, voel en proef of Ter Groene Poorte misschien iets voor jou is.
-> Klik hier om in te schrijven voor deze infoavond

Woensdag 19 februari 2020 – Infoavond kandidaat leerlingen tweede en derde graad
Altijd al bakker of chocolatier willen worden? Een passie voor voeding die moet beantwoord worden? Je wil dat perfecte gerechtje maken, die ultieme wijn serveren of werken aan heerlijke hapjes voor bij de aperitief? Kom even langs en laat de nieuwe Sergio Herman, Roger van Damme of Dominique Persoone in je los.
-> Klik hier om in te schrijven voor deze infoavond

Woensdag 11 maart 2020 – Infoavond Specialisatiejaren & Post-secundaire opleidingen
Onze waaier van specialisatiejaren vervolmaakt je binnen je ambacht en zorgt ervoor dat je met pollepel en deegrol perfect gewapend bent voor de arbeidsmarkt. Wie een late roeping heeft en reeds met een diploma op zak toch nog bij ons wil starten, kan zeker terecht bij onze opleidingen postsecundaire opleidingen.
-> Klik hier om in te schrijven voor deze infoavond

Zondag 22 maart 2020 – Opendeurdag
De school in al zijn facetten.
Alle opleidingen openen de deuren voor het grote publiek. We tonen wat we doen, wie we zijn en hoe de toekomst er uitziet als je aan Ter Groene Poorte hebt gestudeerd.
Iedereen welkom. Het programma maken we binnenkort bekend.

Zaterdag 16 mei 2020 – Smaakpaleis en infovoormiddag
Creatieve workshops dompelen je even onder in de wereld van Ter Groene Poorte. Misschien weet je al hoe je een mes moet vasthouden, maar kan je ook snijden? Misschien weet je al hoe je een deeg maakt, maar kan je het ook bakken? Misschien weet je al hoe je een tafel dekt, maar is het correct? Wij helpen je graag verder en tonen je kort, maar krachtig wat de school in petto heeft.
-> Klik hier om je in te schrijven voor het Smaakpaleis