Ja, we zijn apetrots op AL onze oud-leerlingen die elke dag inspanningen leveren om ons van allerlei lekkers te voorzien.
Gezien de nieuwe Michelingids net verscheen geven we toch graag even mee waar je bij een oud-leerling mét een ster gastronomisch kan eten.
Een overzicht:
TWEE STERREN **
The Jane (Antwerpen)
chef: Nick Bril
Hertog Jan @Botanic (Antwerpen)
chef: Gert de Mangeleer
manager: Joachim Boudens
Castor (Beveren-Leie)
chef: Maarten Bouckaert
La Durée (Izegem)
chef: Peter Aesaert
De Jonkman (Sint-Kruis)
chef: Filip Claeys
EEN STER *
Bakermat (Ninove)
chef: Kevin Graf
Het Gebaar (Antwerpen)
chef: Roger Van Damme
Le Grand Verre (Durbuy)
chef: Wout Bru
Sel Gris (Knokke)
chef: Frederik Deceuninck
Fleur de Lin (Zele)
chef: Lode de Roover
Libertine (Erpe-Mere)
chef: Dominique Tondeurs
La Pristine (Antwerpen)
chef: Sergio Herman
Publiek (Gent)
chef: Olly Ceulenaere
Spetters (Breskens)
Chef: Laurens Smallegange
Brasserie Julie (Sint Martens Bodegem)
Bar Bulot (Zedelgem)