“Biologisch rundsvlees en nachtverse vis”
Wie in Oostende lekker wil tafelen, kan zeker terecht in één van de zaken van Sam Vancompenolle. Sam studeerde zeven jaar aan Ter Groene Poorte en begon jong als ondernemer. Amper de twintig voorbij opende hij langs de Van Isegemlaan Gastrobar Sam.
“Wie het verschil niet kent tussen een café, brasserie, restaurant of gastrobar, moet zeker eens langskomen”, lacht Sam. “Ons handelsmerk is biologisch rundvlees en verse vis die ‘s nachts wordt gevangen. Ook onze huisgemaakte Oostendse garnaalkroketten of onze sharing dishes vallen enorm in de smaak.
Met Gastrobar Sam wordt resoluut de kaart van gezelligheid getrokken. “Iedereen kan zich hier wel vinden in het concept. Je kan genieten van een aperitief aan de bar of heerlijk tafelen. Nadien kan je napraten in ons warm interieur.
Wie in Oostende lekker wil tafelen, kan zeker terecht in één van de zaken van Sam Vancompenolle. Sam studeerde zeven jaar aan Ter Groene Poorte en begon jong als ondernemer. Amper de twintig voorbij opende hij langs de Van Isegemlaan Gastrobar Sam.
“Wie het verschil niet kent tussen een café, brasserie, restaurant of gastrobar, moet zeker eens langskomen”, lacht Sam. “Ons handelsmerk is biologisch rundvlees en verse vis die ‘s nachts wordt gevangen. Ook onze huisgemaakte Oostendse garnaalkroketten of onze sharing dishes vallen enorm in de smaak.
Met Gastrobar Sam wordt resoluut de kaart van gezelligheid getrokken. “Iedereen kan zich hier wel vinden in het concept. Je kan genieten van een aperitief aan de bar of heerlijk tafelen. Nadien kan je napraten in ons warm interieur.