Op dinsdag 5 maart 2024 opent de Casserole opnieuw de deuren voor een gastronomisch Dessert-FEST. Laat je meeslepen op een zoete namiddag vol passie en vuur voor lekkere desserten! De leerlingen van het specialisatiejaar Banket- en Chocoladebewerking serveren opnieuw een menu dat uitsluitend bestaat uit zoete toppers. Op advies van het specialisatiejaar Sommelier zorgen de leerlingen ook voor bijpassende wijnen. Deelnemen kost € 40, inclusief bijpassende dranken. We verwelkomen je graag om 14:00 met een verfrissend drankje voor een zoete verwennamiddag.
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
Je ontvangt van ons de betalingsgegevens via mail.
Wat mag je verwachten?
Gerecht 1:
Zuiderse frisheid met een knipoog naar Italië
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
Gerecht 2:
Belgische appelcreaties met zoete selder van eigen bodem
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
Gerecht 3:
Passie-caramel met Belgische chocoladeklassiers
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
Afsluiter:
Koffie of thee met liefdevolle versnaperingen