Op maandag 13 februari 2023 opent Bistro Ter Groene Poorte opnieuw de deuren voor een gastronomisch Dessert-FEST. Laat je meeslepen op een zoete namiddag vol passie en vuur voor lekkere desserten! De leerlingen van het specialisatiejaar Banket en Chocoladebewerking serveren opnieuw een menu dat uitsluitend bestaat uit zoete toppers, deze keer in het thema Valentijn. De studenten van het specialisatiejaar sommelier zorgen voor de passende dranken. Deelnemen kost 40 euro, inclusief bijpassende dranken. Je ontvangt van ons de betalingsgegevens via mail.
We verwelkomen je graag om 14 uur met een verfrissend drankje voor een zoete verwennamiddag.
Gerecht 1:
Zoet-kruidige food-pairing rond basilicumijs
Bijpassende wijnen
Gerecht 2:
Structuren van yoghurt - aardbei - framboos
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
Gerecht 2:
Brownie omgeven door een bedje van variaties op basis van chocolade en noten
Bijpassende wijnen
Afsluiter:
Koffie of thee met liefdevolle versnaperingen