×
Daan Vanslembrouck
19 March 2020
Nieuwe telefonische infomomenten!

We hadden gehoopt jullie te verwelkomen op onze Opendeurdag of Smaakpaleis. Helaas, voor niemand leuke tijden. We hopen dat jullie heelhuids door deze situatie komen en willen toch graag meegeven hoe het nu verder zit met onze infomomenten dit schooljaar.

Nieuwe telefonische infomomenten door Corona-crisis.

Online inschrijven/registeren

Het coronabeest dwingt ons opnieuw om aan te passen. Aangezien we de rest van het schooljaar geen externe bezoekers in de school mogen ontvangen, worden de infomomenten nu telefonische afgehandeld. Ouders die reeds ingeschreven zijn, worden binnenkort opgebeld om een tijdstip af te spreken. Dit geldt ook voor wie de komende weken intekent voor een telefonisch infomoment. We nemen contact met je op. Tot snel!

Via onderstaande link kan je inschrijven voor een telefonisch infomoment naar keuze.

–> Klik hier om ons aanbod aan infomomenten te bekijken en je in te schrijven. 

Lukt het niet om aanwezig te zijn op onze infomomenten, dan kan u ook online inschrijven voor het schooljaar 2020-2021 via onderstaande link. Je ontvangt nadien nog een mailtje om ook online de zorg- en medische fiche in te vullen. Ons leerlingensecretariaat bevestigt je inschrijving (voor 1ste jaars  vanaf 21 april, voor hogere jaren vanaf 18 mei) en stuurt je een infomap met daarin alle info over de bestelling van de schoolboeken, de kledij en de start van het nieuwe schooljaar. In deze infomap zal ook alle nodige informatie voorzien zijn voor leerlingen die bij ons op internaat komen. 

–> Klik hier om in te schrijven voor het eerste jaar (1A of 1B)
(voor wie zich reeds registreerde is het niet nodig opnieuw in te schrijven)

–> Klik hier om te registreren voor het tweede jaar (2A of 2B)

–> Klik hier om te registreren voor de tweede graad (derde of vierde jaar)

–> Klik hier om te registreren voor de derde graad (vijfde of zesde jaar)

–> Klik hier om te registreren voor een specialisatiejaar of postsecundaire opleiding