Op dinsdag 26 november komt Timon Michiels van restaurant Carcasse 's avonds opnieuw naar de Casserole als gastchef. Timon was vorig schooljaar al te gast en serveert nu opnieuw vleesgerechten van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Vorige maand wat het plantaardige restaurant Humus x Hortense nog aan de beurt, nu trekken we volop de kaart van vlees. Het bewijs dat Ter Groene Poorte gaat voor een en/en verhaal. En vlees. En vis. En veggie/vegan.
Klik hier om te reserveren.
Het diner kost 89 euro (alles inbegrepen). Je kiest de datum en klikt het diner aan.
Klik hier om te reserveren.
Het diner kost 89 euro (alles inbegrepen). Je kiest de datum en klikt het diner aan.
Wat je mag verwachten?
Vier hapjes:
1. Tartaar 'Carcasse'
2. Krokante varkensoor
3 Kroketje van kalfhersenen
4. Bloedworst
Koud voorgerecht: Rundstong - radijs - mierikswortel
Warm voorgerecht: Tete de veau en tortue
Hoofdgerecht: Oedslach en knolselder
met gepofte gele bieten en mousseline carcasse
Dessert : Peer - chocolade - amaretto