Skip to content

Nieuw bij de bakkerijschool Ter Groene Poorte: Het Broodje van de Maand!

Bij de bakkerijschool Ter Groene Poorte werken we nauw samen met de collega's van de hotelschool om elke maand een uniek broodje te ontwikkelen dat perfect past bij hun culinaire thema's. Deze maand presenteren we vol trots ons - door het bakkersteam ontwikkeld - nieuwe meergranenbroodje, gemaakt van getoaste zaden, ambachtelijke desem, en Franse originebloem.
 
Waarom past dit broodje perfect bij het menu van deze maand? Het menu draait helemaal rond puur groenten, dashi, bio en miso – en ons broodje sluit daar naadloos op aan:
 
🥬 Puur groenten: 
Het meergranenbroodje biedt een neutrale, aardse smaak die perfect in balans is met het frisse en natuurlijke karakter van groenten. Het getoaste zadenmengsel geeft een subtiele crunch die de texturen van het gerecht aanvult.
 
🍜 Dashi & Miso: 
Deze Japanse smaakmakers brengen een diepe umami-smaak in gerechten. Onze desem voegt een subtiel zuurtje toe dat mooi contrasteert en tegelijkertijd versterkt met de umami-rijke bouillons en sauzen.
 
🌱 Biologische ingrediënten: 
Bij Ter Groene Poorte hechten we veel waarde aan duurzaamheid en pure smaken. Ons broodje is onder andere gemaakt met zorgvuldig gekozen biologische ingrediënten, evenals onze huisgemaakte desem, die bijdragen aan een bewuste en smaakvolle maaltijd.
 
Stap binnen in de wereld van creatief en duurzaam koken met ons broodje van de maand! Kom langs en proef zelf hoe heerlijk het samengaat met het menu van onze hotelschool of koop dit broodje vanaf 17/09 elke dinsdag ook kraakvers in onze bakkerijwinkel.
 

Leave a Comment