Skip to content

Infoavond (vernieuwde) specialisatiejaren op woensdag 12 maart 2025

Gepubliceerd op 3 februari 2025

Specialiseren is echt een must geworden. Je verdiept je binnen een bepaalt facet van één van onze opleidingen en je wordt sterker in ambacht, inzicht en vakmanschap. Binnen de specialisatiejaren ligt de focus vooral op doen, doen én doen. Practise makes perfect, dus hoe meer je praktijkles of stage volgt, hoe beter je wordt in je stiel. Kom luisteren wat we je te bieden hebben in onze vernieuwde specialisatiejaren!

 

Programma:
18.00 uur – ontvangst 
18.15 uur – algemene informatie
19.00 uur – uitgebreide info voor de gekozen eerste sessie
19.45 uur – uitgebreide info voor de gekozen tweede sessie
20.30 uur – aansluitende receptie
(Wie maar één sessie volgt, kan al vanaf 19.45 uur naar de aansluitende receptie)

 

Klik hier om je alvast in te schrijven voor de infoavond Specialisatiejaren op 12 maart. 

 

Onze specialisatiejaren komen vanaf september 2025 in een vernieuwd jasje te zitten. Meer dan ooit wordt de focus gelegd op praktijklessen en stages. Er is keuze uit verschillende specialisatiejaren:

 

° Chef! (volledig schooljaar)

 

° Sommelier (volledig schooljaar)

 

° Chocolatier (volledig schooljaar)

 

° Broodbakkerij & Banketbakkerij (volledig schooljaar)

 

° Culinair Slager Traiteur (volledig schooljaar)

 

° Slager Charcutier (volledig schooljaar)

 

° Chef de partie: groenten, fruit en kruiden (half schooljaar)

 

° Chef de partie: brood, banket en desserts (half schooljaar)

 

Wie alvast even snuistert in de mogelijkheden kan al even de inhoud nalezen op onze website. 

 

Klik hier om verder te gaan naar onze Specialisatiejaren.