×
Online inschrijven kan hier heel makkelijk.

vrijdag, 10 juli

Hier kan je ONLINE INSCHRIJVEN

Beste ouders,

Ter Groene Poorte biedt alvast een aantal mogelijkheden aan om je zoon of dochter kennis te laten maken met de school. Wil je meteen online inschrijven, dan kan dit ook op deze pagina onderaan.

1. Je bent nog niet ingeschreven?
Je kan je de hele zomervakantie nog online inschrijven voor eender welke opleiding. Let wel, de administratie is gesloten tot en met 16 augustus. Pas daarna zal je de infomap met de gegevens om te starten ontvangen.
Wil je toch graag nog even langskomen? Welkom vanaf maandag 17 augustus. De school is vanaf dan iedere werkdag open van 9u tot 12u en van 13.30u tot 17u. Je hoeft geen afspraak te maken, je kan gewoon langskomen.

2. Je bent wel al ingeschreven?
Voor onze nieuwe leerlingen organiseren we in augustus ijsbrekerdagen op 26/8 en 28/8. Op die momenten kan je samen met je ouders even kennismaken met de school en de leerkrachten voor het schooljaar echt van start gaat. Ouders ontvangen later een persoonlijk bericht uit de school met de precieze timing.

3. Virtuele rondleiding
Of je kan al even de sfeer proeven met twee nieuwe Ter Groene Poorte filmpjes.
-> Klik hier om de virtuele rondleiding en de praktijkvideo te bekijken.

 

ONLINE INSCHRIJVEN

Helemaal overtuigd van een toekomst die in september bij ons start. Hieronder kan je heel eenvoudig inschrijven. We bezorgen je dan alle info die je verder nodig hebt.

–> Klik hier om in te schrijven voor de eerste graad (1A/2A of 1B/2B)

–> Klik hier om in te schrijven voor de tweede graad (derde of vierde jaar)

–> Klik hier om in te schrijven voor de derde graad (vijfde of zesde jaar)

–> Klik hier om in te schrijven voor een specialisatiejaar of postsecundaire opleiding

 

ZET IN JE AGENDA!
Wat?

Online inschrijven kan hier heel makkelijk.
Wanneer?

Vrijdag 10 juli 2020 - 10:00
Programma

09:00

Online inschrijven voor onze opleidingen is perfect mogelijk. Via onze website volg je gewoon de stappen en schrijf je in voor de juiste opleiding. We nemen dan heel snel met je contact op om alles verder digitaal in te vullen zodat je in september zorgeloos kan starten.