Alumni
Welkom op de alumni-pagina van Ter Groene Poorte! Hier eren we de prestaties van onze afgestudeerden en vieren we hun bijdragen aan de culinaire wereld. Onze alumni hebben niet alleen hun vaardigheden verfijnd tijdens hun tijd bij ons, maar hebben ook aanzienlijke successen geboekt in diverse culinaire disciplines.
Registreer je hier als oud-leerlingAlumni in the picture: Sam Vancoppenolle
“Biologisch rundsvlees en nachtverse vis” Wie in Oostende lekker wil tafelen, kan zeker terecht in één van de zaken van Sam Vancompenolle. Sam studeerde zeven jaar aan Ter Groene Poorte en begon jong als ondernemer. Amper de twintig voorbij opende hi...
Alumni in the picture: Marieke Moyaert (Schatteman)
In de bossen van Hertsberge, op een steenworp van Oostkamp vinden we Restaurant Schatteman van Marieke Moyaert en Gregory Schatteman. Een topzaak, met topgastronomie en een topgastvrouw die ons hartelijk welkom heet in de zaak. Marieke is oud-leerlin...
Alumni in the picture: Sander Wieland (Barristo)
“We verwelkomen elke klant met een brede glimlach”Sander Wieland begon zijn opleiding aan Ter Groene Poorte met een specialisatie in bakkerij, gevolgd door een jaar als meesterpatissier. Metee na zijn studies begon hij kleinschalig: hij maakte taarte...
Alumni in the picture: Julie Houthave (Botanic Sanctuary)
“Van postsecundaire leerling tot chef-patisserie in Zilte (***)” Julie Houthave. Het bewijs dat je met passie en gedrevenheid snel kan uitgroeien tot een topper in je vak. Amper vijf jaar geleden studeerde Julie af na een postsecundaire opleiding. Ju...
Alumni in the picture: Florian Heyerick (BAR FLO)
“De titel van beste Junior Commis Sommelier van België opende heel wat deuren” Jong en ondernemend. Ook dat is Ter Groene Poorte. Wie even tot rust wil komen, kan sinds kort terecht in BAR FLO in Deinze, een hippe (lounge) bar waar je Florian Heyeric...
Alumni in the picture: Jeroen Borglevens (Robuusk)
De zeven levens van Jeroen Borglevens “Ik ga resoluut voor een mindbreak op het bord”Topchef! Cateraar! Chef aan huis! Oud-leerling!Afgestudeerd als bakker-patissier, maar via sterrenzaken als Sans Cravate en The Jane uiteindelijk zijn zaak gestart o...
We zijn trots op jouw prestaties en willen graag dat je verbonden blijft met Ter Groene Poorte en jouw vakgebied. Sluit je aan bij onze vakspecifieke Facebookgroepen om in contact te blijven met mede- alumni, vacatures te ontdekken en bij te leren.
Bakkerij
Slagerij
Hotel