7 Chef! en 7Sommelier gaat over de grens in pop-up resto Blackboxx (volzet)
Gepubliceerd op 17 maart 2025
Hotelschool Ter Groene Poorte presenteert een unieke culinaire pop-up, ontwikkeld door de talenten van de richtingen 7Chef! en 7Sommelier. Hier komen gastronomie en reisbeleving samen in een sfeervolle luchtvaart-ervaring met een bohemian-Mediterrane twist. Hier krijgen de studenten de kans om hun vakmanschap, creativiteit en gastvrijheid te tonen in een unieke setting.
Dit pop-up event vindt plaats in Blackboxx Brugge (Krakeleweg 39 – 8000 Brugge) op dinsdag 1 april, woensdag 2 april en donderdag 3 april 2025. Er is telkens een keuze voor de lunch (van 12 uur tot 15 uur) en voor het diner (van 19 uur tot 22 uur). Voor de lunch kan je kiezen uit Economy Class (40 euro/pp) of Business Class (55 euro/pp). Voor het diner kan je kiezen uit Business Class (55 euro/pp) of First Class (73 euro/pp). Meer info over de gerechten hieronder. Afrekenen kan probleemloos ter plaatse met Bancontact of Mastercard (geen cash!).
-> Klik hier alvast om je zitje te reserveren voor deze unieke gastronomische reis!
(Je selecteert de dag en lunch/diner. Ter plaatse kan je doorgeven welke menu je wenst. Dranken zijn à la carte en niet inbegrepen in de prijs).
ECONOMY CLASS (lunch 40 euro/pp)
Amuses
- Hoeve-ei | radijs | hazelnoot
- Zeebaars | parmezaan | bloemkool
- Camembert | gele biet | spitskool | ui
Voorgerecht
- Gerookte eend | bergamot | ciabatta | tikka
Hoofdgerechten
- Buikspek | kroepoek | kaas
- Skrei | ricotta | tom kha goon
Dessert
- Karnemelk | olijf | mango
BUSINESS CLASS (lunch of diner 53 euro/pp)
Amuses
- Hoeve-ei | radijs | hazelnoot
- Zeebaars | parmezaan | bloemkool
- Camembert | gele biet | spitskool | ui
Voorgerecht
- Gerookte eend | bergamot | ciabatta | tikka
- Langoustine | peterseliewortel | cashew | dashi
- Rijstcracker | kip “tandoori” | witloof
Hoofdgerechten
- Buikspek | kroepoek | kaas
- Skrei | ricotta | tom kha goon
Dessert
- Karnemelk | olijf | mango
FIRST CLASS (diner 73 euro /pp)
- Hoeve-ei | radijs | hazelnoot
- Zeebaars | parmezaan | bloemkool
- Camembert | gele biet | spitskool | ui
Voorgerecht
- Nori | makreel | burrata
- Roodbaars | aubergine | eryngii | beurre blanc
- Gerookte eend | bergamot | desem | tikka
- Langoustine | peterseliewortel | cashew | dashi
- Rijstcracker | kip “tandoori” | witloof
Hoofdgerechten
- Buikspek | kroepoek | kaas
- Skrei | ricotta | tom kha goon
Dessert
- Karnemelk | olijf | mango
- Ananas | basilicum | witte chocolade | amandel
Koffie garnituren
- Financier met aardbei
- Marshmallow
- Rijstpap vs merlot

