×

Question & Answer

Ouders hebben vragen. Veel vragen. Om jullie zo goed mogelijk te informeren bundelen we hier vragen die vaak voorkomen. Dit kan over de opleiding zijn, maar evengoed over de kledij of over het nemen van een warm middagmaal. Deze rubriek wordt eigenlijk door de bezoekers ingevuld. Nuttige vragen zullen hier voor iedereen worden beantwoord.

Question & Answer

1. Kan mijn zoon of dochter tijdens het jaar veranderen van warm middagmaal naar boterhammen?
“Ja. Dat kan op eender welk moment, maar het dient wel per week te gebeuren. Als iemand op dinsdag beslist om boterhammen te eten of een lunch te nemen in de picknick, dan gaat dit pas in op de eerstvolgende maandag. De keuze moet doorgegeven worden aan het leerlingensecretariaat. Let wel: Leerlingen die Hotelschool volgen moeten verplicht een warme maaltijd nemen.”

2. Kan ik zomaar op het domein van Ter Groene Poorte rijden? 
“Als ouder of leverancier kan je altijd het domein oprijden via de slagbomen naast het gebouw van de KU Leuven. Wanneer je met een geldige reden op het domein bent, verkrijg je in het receptiegebouw een eenmalig uitrijticket. Ouders kunnen ook een badge aanvragen. Daarvoor betaal je een waarborg van 40 euro. Die krijg je terug eens je de kaart niet meer nodig hebt. Wie niet rechtmatig het domein oprijdt, kan een boete van 60 euro krijgen.”

3. Eens ik opgereden ben, waar moet ik mij eigenlijk aanmelden? 
“In het receptiegebouw. Je volgt eigenlijk gewoon de baan richting uitrit en het laatste gebouw aan de rechterkant voor je de slagbomen bereikt, is het receptiegebouw.”

4. Wanneer kan ik de school bereiken? 
“Iedere schooldag van 8u tot 17u is de school te bereiken op 050 40 30 20. Let wel, tussen 8u en 9u kan het best druk zijn, dus vragen we soms even geduld als er wachtenden voor je zijn.”

5. Kan ik als buitenstaander in Ter Groene Poorte komen eten? 
“Uiteraard. Dit kan in onze Bistro Ter Groene Poorte of in Restaurant Casserole. Meer info is te vinden onder de rubriek faciliteiten.”

 

Share
CONTACTEER ONSTer Groene Poorte Brugge
Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge - Info@tergroenepoorte.be Telefoon: +32 (0) 50 40 30 20
Fax: +32 (0) 50 40 30 25