×
SLAGERIJSCHOOL
"Spek voor jouw bek"

Onze slagers vinden onderdak in het hypermoderne slagerijgebouw dat twee jaar geleden de deuren opende en een verrijking biedt aan onze leerlingen.

Een moderne slager houdt de vinger aan de pols, kent de nieuwe technieken, heeft oog voor alternatieve producten en weet dat hygiëne en voedselveiligheid absolute prioriteiten zijn. Bovendien is werkzekerheid een grote troef. De arbeidsmarkt smeekt naar geschoolde slagers. Spek voor jouw bek dus!

Vanaf de tweede graad – TSO & BSO
Mogelijkheid tot
internaat
Specialisatie
tot Slager-Traiteur

Onze troeven

  • Onze grootste troef is de nieuwbouw van de Slagerijschool die drie jaar geleden de deuren opende. Je werkt in de meest moderne infrastructuur met innovatieve toestellen die je klaarstomen voor de arbeidsmarkt.
  • Als grootste slagerijschool van het land is expertise bij ons het toverwoord. Onze praktijkleerkrachten zijn vakmensen die je hun kennis met plezier overdragen.
  • Je gaat aan de slag in kleine praktijkgroepen.
  • Je studeert af als een slager, maar je kent ook de knepen van een goeie traiteur. Een moderne slager is tevens een goede kok.
  • We besteden ook aandacht aan het totaalpakket van een trendy slager. Veggie, halal, insectenburgers, allergenenvrije slaatjes,… Een slager moet mee zijn tijd, dus ook de opleiding!
Jouw toekomst

  • Na je stage en een specialisatiejaar traiteur ben je gewapend voor de arbeidsmarkt.
  • Slager is en blijft een knelpuntberoep = werkzekerheid gegarandeerd.
  • Je kan terecht bij een ambachtelijke slager, een slagerij-afdeling van een grootwarenhuis of je kan natuurlijk zelfstandig je slag slaan.
  • Hard werken, veel verdienen en opnieuw hard werken.
  • Verder studeren blijft ook een mogelijkheid.