×
BAKKERIJSCHOOL
Een krak in je vak

Onze Bakkerijschool opent de deuren vanaf de tweede graad.
Vakmensen, gepassioneerd door hun beroep, zetten de lijnen uit en inspireren onze jongeren dagelijks naar een toekomst als meesterbakker, toppatissier, meesterchocolatier of chef-patissier.

Je start met de basis en je evolueert gaandeweg tot specialist die zelfstandig kan werken. Je leert de nieuwste bakkerijtechnieken waardoor je later afstudeert als een krak in je vak! 

Vanaf de tweede graad – TSO & BSO
Mogelijkheid tot
internaat
Specialisatie
tot Meesterbakker, Meesterchocolatier, Meesterpatissier en Proces- en Productieassistent

 

 

Onze troeven

  • Een brede algemene vorming en een positieve praktijkopleiding.
  • Meesterbakkers en -patissiers leren je de knepen van het vak.
  • Gerenommeerde stageplaatsen in binnen- en buitenland.
  • Een moderne en goed gelegen leeromgeving.
  • Mogelijkheid tot internaat.

 

Bekijk hieronder het filmpje over de kracht van De Groene Zeshoek en ervaar waarom Ter Groene Poorte uniek is als voedingsschool en wat onze meerwaarde precies is. 

 

Jouw toekomst

  • Ter Groene Poorte op je cv staat voor werkzekerheid.
  • Je groeit uit tot een volwaardige meesterbakker, meesterpatissier of bakkerijtechnicus
  • Verder studeren blijft altijd een optie.
  • Vakmanschap blijf je combineren met inzicht, passie en creativiteit.