×
VSB
20 August 2018
SAVE THE DATE - DRUNCH 2018

Ons Drunchfestival is uitgegroeid tot een foodfestival dat makkelijk kan wedijveren met Kookeet of Gent Smaakt. Op 2 en 3 december gaat de editie van 2018 door.
Inschrijven kan vanaf vrijdag 19 oktober via www.tergroenepoorte.be
Kostprijs: 20 euro per persoon (aan het onthaal ontvang je dan voor die prijs je food- en drinkvouchers. die kunnen op het event zelf altijd extra aangekocht worden.)

Foodfestivals, met of zonder foodtruck, we worden er in de zomermaanden rijkelijk mee overspoeld en – Bourgondiërs als we zijn – laten we dat niet aan ons hart komen. Waar eten en drinken is, daar zijn ook de Vlamingen. Voor wie zomerse foodfestival te hard mist of gewoon graag even bij kletst met enkele oud-leerlingen hebben we sinds enkele jaren een perfect alternatief: ons Drunchfestival.

De voorbije jaren steeds in november nu enkele weken later. De familiedag vindt plaats op zondag 2 december, de nocture voor de oud-leerlingen op maandagavond 3 december.

Randanimatie

Op de familiedag verwelkomen we de kleinsten opnieuw in ons kinderdorp met animatie op maat. De hapjes zijn er voor klein en groot. Zowel op zondag als op maandag krijgen we weer muzikaal bezoek van de bluesband Blue Monkey.