×
Daan Vanslembrouck
10 January 2019
Onze infomomenten in 2019

Ook in 2019 zijn er heel wat mogelijkheden om uw zoon of dochter in te schrijven voor het schooljaar 2019-2020.

Bekijk hier alvast onze infomomenten en schrijf je in voor het infomoment van je keuze. Alleen voor onze Opendeurdag is inschrijven op voorhand niet nodig.

Informatie op maat!

23 januari 2019 – Infoavond Eerste Graad
Onze eerste graad is open, breed en sterk. Je volgt praktijkmodules bakkerij-, slagerij- en hotel waardoor je sterk wordt in alles wat je doet. Voeding is je passie en je wordt ieder jaar sterker in je interesseveld.
Klik hier om in te schrijven

20 februari 2019 – Infoavond Tweede en Derde Graad
Vanaf de tweede graad verfijnen onze opleidingen. Een toekomst binnen de bakkerij, slagerij, hotel (zaal en keuken), grootkeuken of voedingstechnieken ligt perfect binnen de mogelijkheden.
Klik hier om in te schrijven

13 maart 2019 – Infoavond Specialisatiejaren & Postsecundaire Opleidingen
Na de derde graad bieden we je acht verschillende specialisatiejaren aan binnen onze basisopleiding. Je vervolmaakt je tot een echte vakman die 110% klaar is voor de arbeidsmarkt. Tijdens dit infomoment geven we ook uitleg over onze postsecundaire opleidingen. Ideaal voor wie op iets latere leeftijd beslist om toch nog een voedingsberoep aan te leren.
Klik hier om in te schrijven

24 maart 2019 – OPENDEURDAG
De gastronomische hoogmis van Ter Groene Poorte.
Noteer alvast deze datum in de agenda, zodra het programma verder ingevuld is, lees je dit op onze website en sociale media.

25 mei 2019 – Smaakpaleis mét creatieve workshops
In kleine groepjes een creatieve workshop volgen? Het kan tijdens ons Smaakpaleis. De kinderen gaan enkele uren aan de slag in moderne praktijklokalen en ondertussen krijgen de ouders informatie en een rondleiding over de campus.
Klik hier om in te schrijven