×
Daan Vanslembrouck
11 September 2018
Nieuw-Zeelandse topchef Graham Brown is te gast

Graham Brown is één van de meest internationaal gerespecteerde chef-koks van Nieuw-Zeeland. Hij reist de hele wereld rond en laat mensen genieten van zijn culinaire creaties met het welbekende Nieuw-Zeelandse zomerhert beter bekent als Cervena.

Graham heeft samengewerkt met grote culinaire beroemdheden van over de hele wereld. Op donderdag 13 september is hij te gast in restaurant Casserole waar hij een speciaal menu heeft gecreëerd met diverse stukken van het zomerhert. Het menu wordt begeleid door wijnen uit Nieuw-Zeeland. Een niet te missen Nieuw-Zeelandse culinaire trip. Bovendien is de topchef ook aanwezig en kookt hij samen met de leerlingen van het zesde jaar.

Het menu

Aperitief

– Tea smoked venison salad with roasted baby beets toasted walnuts and goat cheese.

–  Venison tartare with piccalilli cream and oatmeal walnut biscuit.

– Loin with brisket cannelloni and wild mushroom raviolli.

– Fragrant venison with fried green tea.

Koffie