×
Daan Vanslembrouck
4 December 2018
Samen voor De Bleekweide

De tijd dat we met zijn allen ons groot hart tonen, is weer aangebroken.
Voor het tweede jaar op rij engageert ook Ter Groene Poorte zich voor een goed doel, met name De Bleekweide. Deze vzw begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen die uitgedaagd worden tijdens hun levensparcours: verlies, rouw, trauma, pestgedrag, zelfdoding, leven met een beperking etc. Luisteren en begrijpen op een andere manier staat centraal.

Te voet naar Puyenbroeck

Hoe we die vzw zullen steunen? 

Vanaf maandag 3 december tot en met vrijdag 7 december is er De Warmste Kerststal op Ter Groene Poorte. Leerlingen kunnen voor aanvang van de lessen en tijdens de pauzes liedjes aankopen in onze kerststal. Op maandag- en woensdagmiddag wordt er gevoetbald. De leerlingen tegen het personeel en dit respectievelijk door de mannelijke en vrouwelijke collega’s. Op dinsdag en donderdag is er een warme kerstmarkt en heel wat leerlingen – hoe kan het ook anders – bakken er de komende weken op los en verkopen hun producten voor het goede doel.

 

Pittig detail: Per duizend euro die wordt ingezameld wandelt een collega te voet naar Domein Puyenbroeck om het geld af te geven aan de StuBru presentatoren tijdens de warmste week.